Terugkeer in de politiek Alina de Roo

Na een periode van afwezigheid in verband met gezondheidsklachten, keer ik per donderdag 7 maart vol energie terug in de politieke arena van de gemeente Borger-Odoorn als raadslid en fractievoorzitter van Leefbaar Borger-Odoorn. Ik kijk er enorm naar uit om mij met hernieuwde energie te mogen inzetten voor de leefbaarheid van de inwoners van de gemeente. Dankzij de goede opvang en waarneming van mijn taken binnen onze partij kon ik in vertrouwen afstand nemen en mij richten op mijn herstel.

Via deze weg wil ik mijn oprechte dank en waardering uitspreken naar iedereen die een bericht van steun, beterschap en goede wensen heeft gegeven. Het deed mij erg goed en heeft bijgedragen aan zowel mijn fysieke als mentale herstel.

Naar mijn partijgenoten toe een speciaal woord van dank:
Onze secretaris Alle Tepper heeft gedurende mijn afwezigheid met betrokkenheid en inhoudelijke deskundigheid mijn plek als raadslid waargenomen. Ik heb bijzondere waardering voor zijn bijdrage op zowel proces als inhoud aan diverse dossiers. Op zijn unieke wijze heeft hij de partij vertegenwoordigd in de raad en zich samen met plaatsvervangend raadslid Mandy Vos ingezet voor de belangen van onze inwoners. Samen waren zij een ijzersterk duo Leefbaar Borger-Odoorn in de raadsvergaderingen. Ik neem vanuit die gedrevenheid graag het stokje van hen over in de raadszaal! Alle Tepper heeft zich bovendien weer beschikbaar gesteld als plaatsvervangend raadslid en als zodanig is hij ook weer voorgedragen in die hoedanigheid geïnstalleerd te kunnen worden.
Collega raadslid Annemieke de Groot heeft zonder aarzeling het fractievoorzitterschap op zich genomen. Ik spreek mijn bijzondere waardering uit voor het feit hoe zij deze verantwoordelijke taak zorgvuldig invulling heeft gegeven en de goede verhoudingen binnen de raad en de koers van de partij heeft bewaakt.

Ik kijk ernaar uit om binnenkort weer persoonlijk met u in gesprek te mogen zijn over onze gemeente en hoe we die meer leefbaar kunnen maken!