De mensen

Annemiek de Groot

Ik ben Annemiek de Groot, 50 jaar en samen met mijn partner ben ik eigenaar van De Zonnebloem landelijk leven, een woonwinkel op het gebied van groen, interieur, diervoeders en tuinartikelen. Mijn man Martin Mulder heeft daarnaast de zorg voor ons vijvercentrum en de koi kwekerij. Ik ben opgegroeid in Rotterdam en 15 jaar geleden verhuisd naar Valthermond. Voor mijn overstap naar Drenthe was ik werkzaam in de zorg en heb ik gewerkt als manager in de kinderopvang.
Ik ben enige jaren voorzitter geweest van Dorpsbedrijf de Omme-Zwaai en ook al jaren betrokken bij de lokale politiek. Vanuit deze rol heb ik diverse workshops over burgerparticipatie verzorgd, waardoor mijn interesse in de lokale politiek sterk is gegroeid. Op dit moment ben ik fractievoorzitter van onze partij. Ik hoop dat ons de kans wordt gegund mee te mogen doen. Ik sta te popelen mij in te zetten voor het sociaal domein. Aandacht voor de medemens en zijn leefomgeving om van daaruit met elkaar beleid te ontwikkelen, dat is waar ik voor wil gaan. Samen staan we sterk!

Bernard Jansen

Ik ben Bernard Jansen, 61 jaar en adviseur strategie en beleid bij de gemeenten De Wolden en Hoogeveen. Ik ben geboren en getogen in Emmen (Barger-Oosterveld) en al 28 jaar woonachtig in Klijndijk. Vanaf 1981 ben ik werkzaam in het Sociaal Domein en vanaf 1998 ben ik direct betrokken bij de lokale politiek als bestuurlijk adviseur. Het belang van de verhoudingen tussen burgers en lokaal bestuur, maken dat ik mij voor Leefbaar Borger-Odoorn wil inzetten. Het lokaal bestuur kan het niet alleen. Actieve en betrokken burgers zijn nodig om onze gemeente leefbaar te
houden voor ons en onze kinderen. Het verbeteren van het lokaal bestuur en de lokale democratie hebben mijn bijzondere aandacht.

Deel dit bericht: